МОЛИВИ, ФИКСИРАЩ ГЕЛ за ВЕЖДИ

Био 100% Натурална декоративна козметика за ВЕЖДИ - моливи с четка за оформяне на веждите, фиксатор - гел за вежди, сет за оформяне на веждите.


Био Блог